رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

تایید

مجله اینترنتی وبلایت زندگی در شرایط سخت  

مجمـــــــــــــــــــــــــــــــــــوعه فــــــــــــــــــــــروشــــــــــــــــگاه هـای آنلاین وبلایت  

وابستگی به ماکارونی

| شنبه | 1397/04/02 | 09:30 | شماره ی اول

پسندیدم

نپسندیدم

0

تعداد نمایش

336

به اشتراک بگذاریم

مادرم می گوید : اولین باری که ماکارونی خوردم در مدرسه بود
در جشنی که برای پایان سال ، گرفته بودند
دیدن رشته های زرد رنگ در ظرف های کوچک ؛ آنقدر برایم دلنشین بود
که تا به خانه برگشتم به مادر بزرگت گفتم : امشب ماکارونی درست کن
پاسخ مادربزرگ هم در نوع خود جالب بود : چی هست ؟!!
ماکارونی سال 1313 به ایران وارد شد
آن هم نه برای مصرف عموم ،
 صرفا برای سفارت خانه ها و خارجی های مقیم ایران
روزانه 20 تا 30 کیلوگرم ، برای مصرف اختصاصی
اما به مرور ایرانی های در ارتباط با سفارت هم ، دلشان خواست و ...
رشته های ماکارونی به عنوان یک غذای فانتزی به زندگی مردم کشیده شد
استقبال ازماکارونی و مصرفش به حدی زیاد بود که حتی تا سالهای انتهای جنگ  ،
جزو کالاهایی بود که  وارد می کردیم و به خارجی ها ، وابسته بودیم  تا ...
جامعه شناسان ، پدیده های این چنین را اشاعه فرهنگی می نامند
انتقال آداب و فرهنگ از کشوری به کشور دیگر
مثل داستان بلند ماکارونی
از تولید روزانه 30 کیلوگرم به 560000 تن !!!
و حالا ، صادرات به 80 کشور دنیا
اشاعه می تواند هویت جدیدی به فرهنگ ملتها بدهد
در جهت مثبت یا منفی !!

این متن را با صدای مصطفی توکلی بشنوید...

0:00
0:00

برای مشاهده محتوای هر بخش روی آیکون آن کلیک فرمائید

برچسب ها :

نظر به صورت خصوصی ارسال شود.