رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟

تایید

مجله اینترنتی وبلایت

فــــــــــــــــــــــروشــــــــــــــــگاه هـای آنلاین وبلایت

مجله اینترنتی وبلایت

وابستگی به ماکارونی

| شنبه | 1397/04/02 | 09:30 | شماره ی اول

0

816

مادرم می گوید : اولین باری که ماکارونی خوردم در مدرسه بود
در جشنی که برای پایان سال ، گرفته بودند
دیدن رشته های زرد رنگ در ظرف های کوچک ؛ آنقدر برایم دلنشین بود
که تا به خانه برگشتم به مادر بزرگت گفتم : امشب ماکارونی درست کن
پاسخ مادربزرگ هم در نوع خود جالب بود : چی هست ؟!!
ماکارونی سال 1313 به ایران وارد شد
آن هم نه برای مصرف عموم ،
 صرفا برای سفارت خانه ها و خارجی های مقیم ایران
روزانه 20 تا 30 کیلوگرم ، برای مصرف اختصاصی
اما به مرور ایرانی های در ارتباط با سفارت هم ، دلشان خواست و ...
رشته های ماکارونی به عنوان یک غذای فانتزی به زندگی مردم کشیده شد
استقبال ازماکارونی و مصرفش به حدی زیاد بود که حتی تا سالهای انتهای جنگ  ،
جزو کالاهایی بود که  وارد می کردیم و به خارجی ها ، وابسته بودیم  تا ...
جامعه شناسان ، پدیده های این چنین را اشاعه فرهنگی می نامند
انتقال آداب و فرهنگ از کشوری به کشور دیگر
مثل داستان بلند ماکارونی
از تولید روزانه 30 کیلوگرم به 560000 تن !!!
و حالا ، صادرات به 80 کشور دنیا
اشاعه می تواند هویت جدیدی به فرهنگ ملتها بدهد
در جهت مثبت یا منفی !!

این متن را با صدای مصطفی توکلی بشنوید...

برگشت به پست وبلایت
برگشت به پست وبلایت
برگشت به پست وبلایت
0:00
0:00
وبلایت
ویدئوهای وابستگی به ماکارونی صداهای وابستگی به ماکارونی تصاویر وابستگی به ماکارونی

برای مشاهده محتوای هر بخش روی آیکون آن کلیک فرمائید

برچسب ها :
نظر به صورت خصوصی ارسال شود.