توجیهات دهان بند ، ساده و سریع بحران های اجتماعی را حل می کند!

باید از مسئله، عبور کرد نه فرار!. بهترین مدیران جهان، مدیرانی هستند که از پس بحران برمی آیند، توان ایستادگی و حفظ تمرکز در شرایط سخت را دارند، در شرایط سخت، با شرایط سخت روبرو می شوند. شب مسابقه مصدوم نمی شوند!. یاد اردوهای نرفته نمی افتند!. یاد کیلوهایی که کم کرده اند نمی افتند!. فقط به فکر عبور از بحران هستند؛ اوضاع اگر قرار بود همیشه بر وفق مراد باشد که قهرمانی و موفقیتی حاصل نمی شد.
شاید یکی از دلایل درجا زدن های ما ، مهارت و توانایی خیره کننده در تولید و انتشار توجیهات دهان بند است که خیلی سریع تر مسئله را حل می کند، برای خودمان و دیگران…

چهارشنبه 29 تیر 1401

تابلوی نقاشی جیغ و تاثیری که بر فرهنگ مجازی گذاشته

تابلوی نقاشی جیغ یکی از معروف ترین آثار نقاشی در سبک اکسپرسیونیسم است. حیغ اثر ادوارد مونک، نقاش نروژی است. این اثر مونک مدتی است به خاطر کم رنگ شدن تابلوی جیغ دوباره به صدر بحث برانگیز ترین آثار نقاشی جهان تبدیل شده، مدت هاست در شبکه های اجتماعی و چت های دونفره و گروهی ما دست به دست می شود. در این صفحه از تالار هنر مجله فرهنگی وبلایت از تابلوی نقاشی جیغ و تاثیری که بر فرهنگ ایرانی گذاشته بخوانید.

شنبه 03 خرداد 1399

مسلمان ایرانی

مسلمان ایرانی یا ایرانی مسلمان؟

ایرانی ها قرن هاست که مسلمان اند و اسلام را پذیرفته اند اما به موازات این ایمان آوردن، رفتارهایی دارند فرهنگ شده است. خودشان هم گاهی از آن شکایت دارند. فرهنگی که وقتی در دایره فرهنگ اسلامی قرار می گیرد بدجور توی ذوق می زند. متن مسلمان ایرانی یا ایرانی مسلمان در صفحه اخلاق ایرانی مجله فرهنگی وبلایت درباره جنبه های فرهنگی رفتار ایرانیان بحث می کند. 

چهارشنبه 31 اردیبهشت 1399

اثر پروانه ای

از اثر پروانه ای در زندگی تان چه می دانید؟

اثر پروانه ای یکی از پر بحث ترین نظریه های فیزیک است که به دنیای اجتماعی ما و پیچیدگی روابط انسانی نیز پایش باز شده. با نظریه اثر پروانه خیلی از موقعیت های زندگی و رفتار خودمان را می توان تحلیل کرد. در قسمت آداب معاشرت صفحه اخلاق ایرانی از اثر پروانه ای چه می دانید را بخوانید. مجله فرهنگی وبلایت را ورق بزنید.

جمعه 26 اردیبهشت 1399

گفتگو

مهارت گفتگو در عصر دیجیتال

مهارت گفتگو از توانایی های مورد نیاز در ارتباط میان فردی ما آدمهاست. تکنیک های موثر مهارت گفتگو در مقالات و منابع مختلف کم نیست اما چرا مهارت گفتگو در عصر دیجیتال امری متفاوت شده است؟ متن زیر در صفحه اخلاق ایرانی مجله فرهنگی وبلایت این باره بحث می کند و به زوایای مختلف این مهارت می پردازد. 

جمعه 26 اردیبهشت 1399

کوتاه ترین مسیر

توسعه مهارت ارتباط اجتماعی از مباحثی که باید برای یادگیری و درونی کردنش زمان گذاشت. ساده ترین مفاهیم مثل حفظ حریم شخصی و رعایت فاصله در صف بخشی از حقوق اجتماعی است. کوتاه ترین مسیر داستان تکراری برخی جوامع است که در ادارات و اماکنی که ارباب رجوع زیاد دارد هر روز تکرار می شود.

پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399

آداب معاشرت هایی که جانی را می گیرد!

آداب معاشرت در هرجامعه ای بخشی از فرهنگ است اما چیزهایی هست که تقریبا جدای از رنگ و مذهب و ملّیت در همه جای دنیا مشترک است. مثل حرف زدن و رنجاندن. گاهی حرف هایی می زنیم بی غرض و گاه با غرض. متن آداب معاشرت هایی که جانی را می گیرد! از جنبه های اجتماعی همین جملات روزمره ساده که بین مان رد و بدل می شود و تاثیری که می گذارد می گوید. برای بهبود کیفیت زندگی این صفحات از مجله فرهنگی وبلایت را ورق بزنید.

پنجشنبه 25 اردیبهشت 1399

ترس از خوب نبودن ؛ غلبه بر کمال طلبی منفی

کمال گرایی چیز خوبی ست اما اگر غیر منطقی و بیش ار حد باشد ، فرصت های زیادی را از ما خواهد گرفت ؛ از قرار گرفتن در یک موقعیت شغلی جدید گرفته تا پیشنهاد برای حضور در یک مهمانی دوستانه . راهکار غلبه بر کمال طلبی منفی یکی دو تا نیست.با مطالعه کتاب های معتبر در حوزه روانشناسی می توانید به موارد بیشتر دست پیدا کنید اما… در صفحه اخلاق ایرانی مجله فرهنگی وبلایت چند دقیقه از کمال گرایی بخوابید.

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1399

ترس از شکست

ترس از شکست ، عامل توقف

ترس از شکست یکی از ترس های زندگی است که کماییش در وجود همه ما هست. مقالات تخصصی روانشناسی درباره ترس کم نیست اما اگر بخواهیم در چند دقیقه از روانشناسی ترس از شکست بدانیم متن زیر در این صفحه از مجله فرهنگی وبلایت برایش کافی است. به جز ترس های منطقی که برای رشد شخصیت مان لازم است ؛ باقی ترس ها را اگر از خود دور نکنیم ، زنجیری می شود به دست و پایمان !

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1399

نه شنیدن و نه گفتن ؛ چقدر از آن ها می ترسید؟!

بیشتر افراد از ورود به روابط جدید می ترسند و یا حتی از ارائه پیشنهادهای تازه . گاهی بهترین ایده ها را دارند اما از ترس رد شدن ، فرصت سوزی می کنند در روابط خصوصی زندگی شان آدمی را دوست دارند ، اما برای ارتباط با او ، اقدامی نمی کنند حتی از نزدیک […]

چهارشنبه 17 اردیبهشت 1399

کروموزوم

کروموزوم انسانیت ؛ گمشده ارزشمند

آن ها که ما کودن می نامیمشان شاید با هوش و عاقل نباشند، شاید دچار تشنج بشوند گاهی شاید دچار حماقت بشوند اما دچار حسادت نمی شوند!! کینه توزی را یاد نمی گیرند، دور زدن و دودره بازی را هیچگاه یاد نمیگیرند کلّ عقل و فهمشان شاید سر جمع ده شاهی هم نیرزد از نظر ما ولی انسانیتشان ..

سه شنبه 16 اردیبهشت 1399

رانندگی بین خطوط

فرهنگ رانندگی و ماجرای راندن بین خطوط

رانندگی بین خطوط یکی از قوانین راهنمایی و رانندگی برای رانندگان خودرو است که در ایران نیز سالهاست روی آن تاکید می شود. پلیس می گویند برای رانندگی هم باید فرهنگ سازی شود. چرا نمی توانیم  بین خطوط  حرکت کنیم ؟! در متن فرهنگ رانندگی و ماجرای راندن بین خطوط به ریشه های  قانون مداری در فرهنگ فرهنگی پرداخته ایم. اینکه تفاوت رانندگی  ما با یک آلمانی مثلا چیست؟ در مجله فرهنگی وبلایت بیشتر بدانید. 

یکشنبه 14 اردیبهشت 1399