ماه و ستاره ها می گویند هر سال ۲۴ آبان ماه ، خورشیدِ روز کتاب و کتابخوانی طلوع می کند ( البته از سال ۷۲ به بعد ) کتاب که حاوی و حامل فرهنگ یک مردم است تا همیشه.
آن اراده ای که باعث می شود تمایل به رعایت قانون را داشته باشیم، فرهنگ است. وگرنه که افراد یک جامعه هر گاه احساس کنند زورشان از قانون بیشتر است ، آن را زیر پا می گذارند!
فرهنگ چیزی شبیه یک سیستم عامل است که ما روی زندگی خود نصب می کنیم تا مشخص شود چه چیزی کجاست و کدام گزینه چه کاری باید برایمان بکند. سیستم عاملی که قابل ارتقاء است و قابل شخصی سازی…
برای بعضی چیزها به تنهایی، شکل و شمایل نمی شود تصور کرد. بعضی چیزها بیشتر از حدی که بتوانند به چشم ما بیایند سیال اند و جاری. مثل شخصیت مثل متانت یا ادب و تربیت مثل فرهنگ. برای بعضی چیزها به تنهایی، شکل و شمایل نمی شود تصور کرد.بعضی چیزها بیشتر از حدی که بتوانند […]
وقتی هوایِ دل روزها سرد است، فرهنگت را گرم کن! بگذار جان بگیرد. فرهنگ، مظلوم است. فرهنگ، نجیب است و این نجابتش شاید مظلوم تَرَش هم کرده. هر وقت، فهرستی از مشکلات و معضلات ردیف می شود زیر هم، برای راه حل می نویسند: « فرهنگ سازی شود » همه می دانند فرهنگ چقدر متبحر است، چقدر کارآمد است و دلسوز.
پانزدهم رمضان ، ولادت آقا امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد. مجله فرهنگی وبلایت با تبریک این روز مبارک، پوستر پانزدهم رمضان، ولادت امام حسن علیه السلام را به شما فرهنگ دوستان گرامی تقدیم می کند. در ذیل پوستر با قرائت متن زیارت نامه امام حسن مجتبی علیه السلام می توانید زائر حضرتش باشید. زیارت قبول
روز اصفهان در تقویم ایران برای بزرگداشت شهر تاریخی و هنری اصفهان تعیین شده است. شهرداری اصفهان اصرار دارد سوم اردیبهشت روز تولد شیخ بهایی را روز اصفهان بگویند و عده ای هم به روز اول آذر تاکید دارند که همان برج قوس است. اما ماجرا چیست؟ داستان روز اصفهان را به قلم نویسندگان مجله فرهنگی وبلایت بخوانید.
پوستر ویژه وبلایت بمناسبت حلول ماه مبارک رمضان؛ شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِی أُنزِلَ فِیهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِّلنَّاسِ وَ بَیِّنَاتٍ مِّنَ الْهُدَىٰ وَالْفُرْقَانِ